Vores ydelser

Hos Aalborg Køleteknik har vi kundeforståelsen og med vores brede erfaring samt den nyeste teknologi på markedet, vil vi altid sikre at dit projekt kommer sikkert i mål.

Vi er uafhængige og kan derfor vælge den optimale løsning for dig uden at skulle tilbyde vores egne produkter.

Hos Aalborg Køleteknik er vi leveringsdygtige i alle former for køle-, frost-, klima- og varmepumpeanlæg, hvor vi leverer ydelser til både private og erhverv.

Varmegenvinding

I forbindelse med køleprocessen bliver der skabt en masse varme, som vi kan hjælpe med at genvinde istedet for at afgive varmen til naturen. Den genvundne varme kan eksempelvis bruges til opvarmning af central vand, brugsvand eller til fjernvarme.

Supermarkedsanlæg

Hos Aalborg Køleteknik har vi mere end 35 års erfaring med supermarkedsanlæg. Rigtig mange ting skal spille sammen, når det handler om køling i forbindelse med nyetablering eller ombygning af en butik eller et supermarked.

Vi både installerer og servicere dagligt anlæg hos forskellige supermarkedskæder samt selvstændige købmænd i hele Nordjylland. Vores servicering indebærer at vi fejlsøger, og på den måde arbejder på at minimere driftsstop og dens længde. Derfor tilbyder vi også at installerer et program til overvågning og fjernkontrol af temperaturen på anlæggene, for at kunne dokumenterer temperaturkrav for fødevarer.

Klima og varmepumpeanlæg

Vi leverer den bedste kvalitets klimaanlæg til butikker, kontorer, frisører, hoteller, målerum, laboratorier, tand- og lægeklinikker, hospitaler og undervisningslokaler. Hos Aalborg Køleteknik har vi mange års erfaring med projektering, montering og servicering af aircondition og klimaanlæg, hvilket sikre en optimal klimaløsning.

CO2-køleanlæg

Hos Aalborg Køleteknik har vi arbejdet med CO2-køleanlæg i over 10 år. Vi har gennem årene installeret og serviceret CO2-anlæg i mange forskellige udformninger.

CO2 er et foretrukket valg som kølemiddel, da det blandt andet er med til at reducere drivhuseffekten pga. den lave GWP-faktor (Global Warming Potential) og har en højere varme transmissionsevne, end de konventionelle kølemidler, hvilket betyder at det kan flytte mere varme pr. kg kølemiddel cirkuleret i et køleanlæg.

Modul køle og fryserum

Aalborg Køleteknik har stor erfaring med kvalitets køle- og frostrum til alle formål indenfor butiksindretning og oplagring, herunder også specielle løsninger til blomster- og vinopbevaring

Vandkølingsanlæg

Vi har mange års erfaring med levering og installering af vores driftsikre køleanlæg på sygehuse, fabrikker, gartnerier, supermarkeder og kontorbygninger. Vores vandkøleanlæg kaldes også for glykol køleanlæg og kan anvendes for temperaturer både over/under 0 grader celsius, og er nogle af de bedste på markedet. Dertil kan anlæggene suppleres med frikøling, som giver en god overordnet økonomisk drift.

Tryk for at læse mere om vores ydelser

 • Totalløsninger indenfor køle- og fryseanlæg.
 • Levering af kvalitets køle-/fryserum.
 • Levering af KNUDSEN Køling  kvalitets butiksmøbler.
 • Vandkøleanlæg fra 5 kW og op ad med eller uden fri køling.
 • Levering og servicering af køleanlæg med naturlige kølemiddel CO2
 • Parallelt koblede CO2 kompressoranlæg.
 • Daikin og Panasonic klimaanlæg.
 • Daikin varmepumper.
 • Ismaskiner
 • Energioptimering af eksisterende anlæg.
 • Lovpligtige eftersyn på alle størrelser køleanlæg – uanset mængde og type af kølemiddel.
 • Forebyggende eftersyn ¼ og ½ årligt.

Billeder fra udvalgte projekter