Referencer og feedback

Vi stræber efter at sikre vores kunders tilfredshed og behov, da alle vores kunder er utrolig vigtige, hvilket sker gennem vores dygtige samt kompetente medarbejdere. Hos Aalborg Køleteknik sætter vi en ære i vores referencer grundet det gode samspil vi bygger med kunderne, der giver positiv feedback.

Vi er utrolig tilfredse med at arbejde sammen med et kompetent og professionelt Kølefirma, som Aalborg Køleteknik, kvalitet og aftalte tider betyder alt for os.” Lasse Urban (URBAN’s VENT-TEKNIK)

“Vi er yderst tilfredse med Aalborg Køleteknik og deres kompetencer indenfor deres område. De er rigtig dygtige, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.” Brian Kirk (Uddeler hos Dagli Brugsen Hou)

“Jeg er netop lige skiftet fra en anden leverandør, til Aalborg Køleteknik. Jeg har i en tidligere stilling arbejdet sammen med dem, og har altid været super tilfreds. Og her efter skiftet har jeg fået monteret 2 nye kølemaskiner, og alt klappede som aftalt. De kom som aftalt og det betyder meget for mig at de kommer når man kalder. Så jeg vil og kan varmt anbefale Aalborg Køleteknik, hvis du står og mangler en kølemontør.” Thomas Rasmussen (Fyrkat Blomster)

                                                                                                                                                  

Andre virksomheder vi har samarbejdet med ...