Om Aalborg Køleteknik

Aalborg Køleteknik er et meget erfarent kølefirma i projektering, salg, levering, montering, reparation og servicering. Dette gør vi dagligt i det nordjyske, og det gælder bl.a. supermarkeder, industri virksomheder og kontorer. Her trækker vi på vores store erfaring indenfor køleteknik. Vores ide om den perfekte virksomhed er forudseenhed, fleksibilitet, handling og hurtig omstillings evne.

Vi er et danskejet sagkyndig kølefirma, som er certificeret i henhold til ISO 9001:2015, med adresse i Aalborg. Vores største styrke er de kompetente medarbejdere vi beskæftiger, der alle er dygtige og selvstændige. Det gælder både vores 12 fuldtidsansatte teknikere samt vores 2 lærlinge. Derfor har vi en masse rullende værksteder kørende på landevejen i hele Nordjylland med fast service 365 dage om året, 24 timer i døgnet.

Aalborg Køleteknik har dagligt et tæt samarbejde andre kølefirmaer. Det gør at vi kan løse alle opgaver inden for køleteknik, intet er for småt og intet er for stort. Samtidig er Knudsen Køling vores service partner.